Werken bij Brightways

Onze cultuur bepaalt ons succes en is de reden waarom we high fives geven.
Werken bij Brightways betekent werken aan de groei van merken, Brightways en uiteraard die van jou. Brightways zijn we samen, jij en je collega's. Wij waarderen jou mening, want daar wordt iedereen beter van.

Lees verder om meer te leren wat werken bij Brightways inhoudt.

Wie zijn wij?

Bij Brightways werken specialisten die internationale groei versnellen van merken op Amazon en bol.com. Door constant te werken vanuit onze kernwaardes maken wij verschil en zorgen we ervoor dat we iedere dag weer slimmer zijn.

Brightways groeit snel, dat betekent veel dynamiek en volop kansen om je te ontwikkelen. Wij zijn altijd geïnteresseerd in slimme en ambitieuze mensen met interesse in digital, online retail en data.

Geen of weinig ervaring? Geen probleem. Persoonlijkheid, potentie en lerend vermogen vinden wij veel belangrijker.

Wie ben jij?

Jij begrijpt als geen ander dat marketplaces als Amazon en bol.com niet meer weg te denken zijn binnen e-commerce. Daarbij vind je het te gek om binnen een jong en ambitieus team te werken waar jij ├ęcht impact maakt.

Als specialist word jij blij van groei, werk je graag met data en wil je de aller-aller-slimste zijn in jouw vakgebied. Daarnaast houden we van nieuwgierigheid en een tikkeltje eigenwijsheid!

Al overtuigd?

Toch willen we nog iets vertellen over waar we voor staan. Dit definieert onze cultuur en bepaalt hoe Brightways verschil maakt.

Groei
Of het nu gaat om klantresultaten, de groei van onze specialisten of die van Brightways. We doen het iedere dag een beetje beter.

Samen
High Fives geef je met elkaar. Daarom werken we samen. Samen met onze klanten, in expert teams en met onze partners.

Ondernemend
Wij houden van gewoon doen en eigenaarschap. Brightways werkt zij-aan-zij met haar klanten en we nemen verantwoordelijkheid voor onze ontwikkeling.

Open, eerlijk & direct
Zo communiceren wij met elkaar en met klanten. Duidelijk verhaal, zodat je altijd weet hoe het zit.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Geld

  Salaris waar je blij van wordt.

 • Reiskostenvergoeding

  Met flexibele werktijden en thuiswerken.

 • Vakantiegeld & vakantiedagen

  Omdat je ook buiten werktijd leuke dingen wilt doen.

 • Ondersteuning in groei

  De bal ligt bij jou. We kunnen alle richtingen op!