Wij zijn Brightways

Niet zomaar een online marketing bureau of marketplace agency, maar specialisten in Amazon en bol.com. Omdat wij geloven in diepgaande expertise.

Wij zijn Brightways, wij versnellen internationale groei.

Samen met onze klanten werken de Brightways experts dagelijks aan het opbouwen en uitbouwen van winstgevende Seller en Vendor accounts.

Als full-service agency ondersteunt Brightways merken in strategie, operationele uitvoer, consultancy en training. Wij zijn er voor veelbelovende start-ups tot gevestigde internationale merken.

Veranderingen op de marketplaces van Amazon en bol.com volgen elkaar snel op. Onze specialisten weten wat er speelt, zijn 100% data gedreven en kennen de drijvers voor groei.

 

Plan je gratis adviesgesprek

Verder groeien op Amazon of bol.com?
Brightways helpt je graag. In een vrijblijvend adviesgesprek geven wij je een advies op maat op basis van jouw input.

Maak een afspraak

Wat onze opdracht­gevers zeggen

Uiteindelijk gaat het om hoe tevreden onze opdrachtgevers zijn! We delen graag enkele ervaringen.

Performance Agency

Als performance agency staat resultaat boeken bij ons voorop. Dit zit verankerd in hoe we werken, hoe we samenwerken en hoe we groeien als agency.

Daarom bieden wij je de mogelijkheid om met ons te werken op basis van performance. Zo hebben we samen 1 doel: jouw groei.

Gecertificeerd

Brightways is onderdeel van het Amazon Service Provider Network en bol.com Partner. Wij weten wat er speelt en onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet.

High Fives

Bij Brightways maken we impact. Dit doen we door constant te werken vanuit onze principes. Deze bepalen hoe wij verschil maken.

Groei
Of het nu gaat om klantresultaten, de groei van onze specialisten of die van Brightways. We doen het iedere dag een beetje beter.

Samen
High Fives geef je met elkaar. Daarom werken we samen. Samen met onze klanten, in expert teams en met onze partners.

Ondernemend
Wij houden van gewoon doen en eigenaarschap. Brightways werkt zij-aan-zij met haar klanten en we nemen verantwoordelijkheid voor onze ontwikkeling.

Open, eerlijk & direct
Zo communiceren wij met elkaar en met klanten. Duidelijk verhaal, zodat je altijd weet hoe het zit.