Een goed begin is het halve werk. Daarom helpen

wij je graag bij het onboarding proces. Zo maak jij

een vliegende start met jouw marketplace-account.

Contact opnemen

.
Brightways werkt o.a. voor

Met Amazon, bol.com en andere marketplaces bereik je een wereldwijd publiek en bouw je een sterk merk op. Ze openen op een laagdrempelige manier deuren naar extra afzetmarkten, zonder de kosten van het opzetten van eigen verkoopkanalen. Dit begint met het opzetten en inrichten van jouw eigen marketplace-account. Brightways zorgt ervoor dat dit account een vliegende start maakt op Amazon of bol.com.

Dit is wat we doen

We maken een verkopersaccount voor je aan en richten deze volledig in. Bij de meeste marketplaces komt hier meer bij kijken dan je wellicht denkt. Het is daarnaast een tijdrovende klus, zeker als je nog geen ervaring hebt met marketplaces. Met de expertise van een specialist is jouw account strak ingericht én bespaar je kostbare tijd.

  • Starten met een groeistrategie

  • Alle nodige integraties met jouw systemen

  • Een vliegende start met jouw marketplace-account

Integraties en koppelingen

Jouw producten moeten er goed bij staan en altijd up-to-date zijn. Dan kan het handig zijn om gebruik te maken van een integrator. Samen met onze partners verzorgen wij de nodige integraties zoals productfeeds, orderkoppelingen en voorraad- en prijssynchronisaties. Of je nu gebruik maakt van WordPress/Woocommerce, Magento, Shopify, OpenCart of een custom e-commerce platform: wij zorgen ervoor dat de techniek zijn werk doet.

Hulp bij onboarding nodig?

Met een goed ingericht marketplace-account heb je direct een voorsprong op je concurrenten. Stel je de basis goed in, dan wordt de verdere optimalisatie ook eenvoudiger. Kunnen wij je helpen bij het opzetten van jouw Bol.com of Amazon verkopersaccount? Laat het ons weten!

.

.

Kunnen wij je verder helpen?