via de marketplace van bol.com

Zakelijk verkopen

Bol.com is al meer dan 20 jaar een fenomeen in Nederland. Zoek je een product? Dan kijk je even op bol. Hoewel de concurrentie de afgelopen jaren zichtbaar is gestegen, blijft het e-commerce platform immens populair. Staan jouw producten er ook al op? Zo ja, loopt het goed? Wel of geen account, geen of een klein succes; Brightways zorgt ervoor dat je het optimale resultaat uit je zakelijke bol.com account haalt.

Bol.com zakelijk

Wij maken een account voor je aan. Heb je al een account? Dan lopen we de instellingen na om er zeker van te zijn dat alles goed is ingesteld. Vervolgens koppelen we de producten van je webwinkel aan je zakelijke bol-account. Wil je slechts enkele producten op het e-commerce platform verkopen? Dan voegen we deze handmatig toe.

Vervolgens moeten jouw producten zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep. Dit ligt aan meerdere factoren waarop we invloed kunnen uitoefenen. Een belangrijke factor is content optimalisatie. Hiervoor onderzoeken we eerst welke trefwoorden het beste aansluiten op jouw product en optimaliseren vervolgens de content op basis van dit resultaat. Met een geoptimaliseerd account stijg je boven de concurrentie uit, wat vaak resulteert in een plekje in de buybox, met een zichtbare conversiestijging als gevolg.

Adverteren op bol

Jouw producten nog meer onder de aandacht brengen? Door te adverteren op bol.com vergroot je jouw bereik via het netwerk van bol. Richt je dit goed in, dan krijg je hiermee ook direct meer bestellingen. Brightways zorgt ervoor dat jouw advertentieaccount optimaal is ingericht en continu blijft presteren. Dit doen wij door de advertenties te evalueren en op basis van data te optimaliseren. Hierbij streven we naar een maximale ROI.

Meer weten over onze diensten en hoe we jou kunnen helpen? Neem geheel vrijblijvend contact met op met Brightways!

.

Onze partners

Kunnen wij je verder helpen?