Een kans voor jouw webwinkel

Marketplaces

.

Brightways werkt o.a. voor

Marketplaces zijn e-commerce platformen waarop meerdere webwinkels hun producten wereldwijd kunnen aanbieden. Zie het als een soort zoekmachine, maar dan specifiek gericht op het aanbieden en verkopen van producten. Marketplaces zoals Amazon en bol.com focussen zich niet op een specifieke productcategorie, waardoor deze platformen toegankelijk zijn voor veel verschillende webwinkels. Daarnaast heb je marketplaces zoals Blokker en kleertjes.com, welke zich slechts op enkele productcategorieën richten. Brightways helpt bij de inrichting en optimalisatie van marketplaces.

Waar wij goed in zijn

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten, analyseren en optimaliseren van marketplace-accounts. Wij zorgen ervoor dat jouw producten er tussen al die andere producten uitspringen en streven naar de maximale winst. Wij zijn gespecialiseerd in deze marketplaces:

.

Amazon

Amazon biedt je de kans om je producten wereldwijd te vermarkten. Dit platform is namelijk al populair in verschillende landen, en wint nu ook terrein in Nederland. Dat maakt Amazon tot een interessant platform met veel mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Meer over Amazon

bol.com

Een immens populair e-commerce platform waar vrijwel iedere Nederlander wel eens iets op heeft besteld is bol.com. Veel bedrijven verkopen hun producten al via het platform, waardoor het belangrijk is dat jouw webwinkel boven de concurrentie uitstijgt.

Meer over bol.com

.

.
Kunnen wij je helpen?