Strategie & Consulting

Brightways gelooft dat aan de basis van duurzame groei een gedegen strategie ten grondslag ligt. Of je nu startend bent of juist gaat doorgroeien, wij helpen je met het opzetten van de juiste strategie, begeleiden je in de operatie of nemen het werk volledig uit handen.

Strategie als startpunt

Succesvol verkopen op Amazon en bol.com begint met het opzetten van de juiste strategie. Door het combineren van verschillende expertises, best-practices en data, formuleren we een heldere op maat gemaakte strategie om jouw doelstellingen te halen. Of je nu net gaat starten of verder wilt opschalen, de specialisten van Brightways staan voor je klaar.

Organische groei versnellen

Winstgevende organische groei op Amazon en bol.com betekent omloopsnelheid vergroten. Hoewel er veel factoren zijn die verkeer en conversie bepalen, hebben wij de belangrijkste drivers hiervan schematisch weergegeven. Om groei te versnellen is het belangrijk om te weten wanneer je aan welke knoppen moet draaien. Naar aanleiding van de geformuleerde strategie werken onze experts doelmatig aan het verhogen van jouw verkooptempo.

Groeien met Brightways

  • Strategie op maat

    Of je nu start of gaat opschalen. Wij ontwikkelen een strategie die past bij jouw ambities.

  • Experts

    Onze specialisten hebben ruime ervaring met zowel go-to-market als optimalisatie strategie├źn

  • Consultancy

    Wij begeleiden in uitvoer of nemen jouw werk volledig uit handen.

Vrijblijvend adviesgesprek.

Meer verkopen genereren met een maximale winst via marketplaces: daar kan Brightways je bij helpen! Wij lichten alles graag toe tijdens een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek geven we je een advies op maat, gebaseerd op jouw input.

Contact opnemen