Listing & Brand Optimalisatie

Omdat jouw merk en producten het verdienen om in de spotlight te staan.

Het startpunt van oriëntatie

Om je als merk succesvol te positioneren en een toekomstbestendig merk te bouwen is het optimaliseren van product- en merkcontent een vereiste. Grote marketplaces als Amazon en bol.com zijn voor veel consumenten meer dan de plek waar producten gekocht worden. Vaak begint hier de zoektocht naar een product. 

Het Brightways team heeft de kennis en kunde om content te optimaliseren over de verschillende marketplaces op basis van lokaal zoekgedrag. Op basis van onze content benchmarks bouwen en verbeteren we product- en merkenpagina’s. Daarbij vinden wij de relevante keywords en gebruiken die om de zichtbaarheid van jouw producten en merk te vergoten. Uiteraard meten we performance zodat we weten waar we kunnen verbeteren.

Vrijblijvend adviesgesprek.

Meer verkopen genereren met een maximale winst via marketplaces: daar kan Brightways je bij helpen! Wij lichten alles graag toe tijdens een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek geven we je een advies op maat, gebaseerd op jouw input.

Afspraak maken

Benchmarks

Content optimaliseren we planmatig en op basis van data. Daarom starten we altijd met het opstellen van content benchmarks. We quantificeren waaraan de ideale content moet voldoen, wat we willen overbrengen en hoe we dat gaan doen. Dit doen we voor afbeeldingen, titels, bulletpoints, productomschrijvingen, video en merkencontent.

SEO

Met behulp van slimme tooling en uitgebreide analyses maken we het zoekgedrag van jouw potentiële klanten inzichtelijk. Zo ontdekken we wat echt relevant is, naar welke informatie gezocht wordt en creëren we content die de basis legt van jouw succes op Amazon. Met behulp van relevante keywords optimaliseren wij consistente product- en merkencontent. Zo brengt ons team jouw producten en merk naar de voorgrond.

A+ Content

Ons content team heeft ruime ervaring in het creëren van pakkende A+ Content. Hierbij zetten we merk en product in de spotlight op een creatieve en pakkende manier. We lichten uit wat consumenten écht belangrijk vinden en verhogen daarmee conversie en reduceren retouren.

Amazon Storefronts

Storefronts zijn de perfecte plek om jezelf als merk te presenteren, jouw verhaal te vertellen en advertentiemogelijkheden uit te breiden. Door creatief gebruik te maken van foto, video en tekst bouwen we pakkende shop-in-shops binnen de Amazon omgeving. Zo creëren we een ware shopping experience en een perfecte plek waar we extern verkeer kunnen laten landen en performance kunnen meten.

Review automation

Positieve reviews zijn een accelerator voor groei. Je kunt er niet genoeg van hebben, maar zorg wel dat ze op een eerlijke manier verkregen worden. Wij automatiseren review requests op een slimme manier en analyseren de mening van klanten. Dit zorgt niet alleen voor een competitief voordeel, maar geeft vooral ook waardevolle inzichten.