Super Slim Adverteren

Adverteren op bol.com en Amazon is ontzettend belangrijk: Het levert niet alleen extra verkopen op, maar kan ook bijdragen aan hogere organische posities. Op die manier verhoog je niet alleen je omzet, maar ook je rendement.

Bij Brightways combineren we krachtige AI automation met scherpe menselijke analyses om de best mogelijke advertising resultaten te realiseren. Zo wordt adverteren doelgericht, schaalbaar en ontzettend efficient. Wij noemen dat "Super Slim Adverteren"

Doelgericht adverteren

Advertentiebudgetten verschuiven in toenemende mate naar marketplaces zoals Amazon en bol.com. Daarbij volgen de ontwikkelingen voor advertising op deze marketplaces elkaar snel op. Toenemende mogelijkheden en concurrentie vragen daarom om een slimme en schaalbare aanpak. Samen met onze klanten formuleren we daarom doelstellingen en bepalen we de strategie. Onze advertising experts hebben de kennis en ervaring om uitgebreide advertising en marketing campagnes op te zetten in lijn met strategie en doelstellingen.

Zichtbaarheid in de volledige klantreis

Via sponsored ad campagnes vergroot Brightways jouw zichtbaarheid in elke fase van de klantreis, van oriëntatie tot (herhalings)aankoop en van product tot merk. Hierbij optimaliseren wij on- en off platfom campagnes zoals Sponsored Products, Sponsored Brand (Video), Sponsored Display, DSP en GoogleAds en social advertising.

 

Slim adverteren

  • Doelgericht adverteren

    Uitgebreide campagnes op basis van jouw doelstellingen.

  • AI Power

    Via AI optimaliseren we snel en met precisie.

  • Specialistenwerk

    Voor de perfecte mix tussen experts en software.

Tech

Best in class AI power
Om de beste advertising resultaten te boeken werkt Brightways met een advertising engine van wereldklasse. De software stelt ons in staat om extreem doelgericht en schaalbaar te adverteren.

De voordelen:
Algoritmisch bieden op basis van AI
Continue optimalisatie, 24/7
Structureren van campagnes o.b.v. best practice
Geavanceerde targeting, zoals merk, categorie en competitie

Ontdek de kracht van AI

Specialisten

Menselijke interpretatie
We automatiseren zo veel mogelijk, maar slaan daar niet in door. Kwaliteit blijft op 1 staan. Onze advertising experts blijven de performance analyseren en optimaliseren. Sommige dingen kunnen mensen nou eenmaal beter!

Daarom zijn onze specialisten onderdeel van jouw team en werken we samen. Wij willen alles weten over jouw merk, producten, strategie en doelen. Dat betekent wederzijds vertrouwen dat we verdienen door onze prestaties, oprechtheid en volledige transparantie.

Plan een één-op-één met een specialist

Amazon advertising

De advertising specialisten bij Brightways hebben ervaring met alle vormen van adverteren op Amazon. Of het nu gaat om Sponsored Products, Brand (Video), Display of DSP, wij zorgen dat je zichtbaar bent bij jouw doelgroep.

Professionaliseer je Amazon Advertsing