Account Set-up, klaar om te starten met verkopen

Starten met verkopen of work-flows automatiseren? Brightways richt jouw account in en integreert dit met je bestaande systemen. Daarnaast zorgen we dat je merken geregistreerd zijn op de marketplaces en maken we jouw Amazon account klaar voor internationale groei.

Jouw account optimaliseren voor verkoop

Verkopen via marketplaces betekent vaak het toevoegen van extra kanalen. Dat moet uiteraard goed ingericht worden. Brightways zorgt voor de juiste settings en integreert jouw account binnen je bestaande systemen. Zo zorgen we ervoor dat jouw producten op de juiste manier aangeboden worden en orders en processen soepel verlopen.

Controle over je merk via merkregistratie

Ben je merkhouder of werk je vanuit de merkrechten van je leverancier? Wij zorgen ervoor dat je merk geregistreerd wordt binnen Amazon en bol.com. Zo heb jij volledige controle over je merk en productaanbod en profiteer je van alle extra voordelen zoals uitgebreide uitgebreide merkencontent, advertentiemogelijkheden en nóg meer data.

Internationale groei versnellen via Amazon FBA

Ga je verkopen op Amazon en gebruik maken van Amazon FBA, dan zijn btw registraties in de voorraadhoudende landen noodzakelijk. Wij richten het voor je in.

 

Een goed begin...

  • Set-up & Integratie

    Wij zorgen voor de juiste settings en integratie met jouw systemen.

  • Merkregistratie

    Jij hebt de controle over merk en aanbod en profiteert van alle extra "good stuff".

  • Amazon FBA

    Zodat jij klaar bent om internationaal op te schalen via Amazon FBA.

Integreren & automatiseren

Zeker wanneer je wilt opschalen is het belangrijk dat kanalen en systemen geïntegreerd worden om processen te stroomlijnen. Wij werken met alle bekende integrators, zijn software onafhankelijk en zoeken naar de beste oplossing voor jou!

Jouw merk

Marketplaces zoals Amazon en bol.com zijn vaak het startpunt van oriëntatie voor veel consumenten. Daarom wil je uiteraard dat jouw merk en producten er perfect bij staan, ongeacht wie het verkoopt. Via merkregistratie ben jij volledig in controle. Daarnaast zijn jouw producten beter beschermd en profiteer je van alle extra mogelijkheden om jouw merk verder te laten groeien.

Opschalen via FBA

Wil je jouw internationale groei versnellen dan kan Amazon FBA een goede optie zijn. Hiervoor gelden een aantal praktische implicaties voor o.a. je productaanbod, btw registraties en account settings. Wij helpen je stap voor stap op weg.